Houten iPhone Xr hoesjes - Hoentjen Creatie

De nieuwste stijlvolle houten iPhone Xr hoesjes vindt u bij Hoentjen Creatie, zowel de houten hardcase voor bescherming van de achterkant als een flipcase voor bescherming van voor- en achterkant van uw iPhone Xr. Hoentjen Creatie heeft ook weer de super sterke en stijlvolle houten TPU cases voor de iPhone Xr ontwikkeld. Een sterke en toch zeer stijlvolle bescherming, wel zo handig nu de voor- en achterkant van glas zijn gemaakt!

De ene wood cover past misschien beter bij uw zilveren iPhone Xr terwijl de andere weer beter aansluit bij uw zwarte iPhone Xr.
De houten hoesjes zijn sterk en licht van gewicht. Alle Apple hoezen zijn “100% environmentally friendly” ontwikkeld en geproduceerd en dus de ideale keuze voor de trendy en (milieu-) bewuste consument. Elk stukje hout is weer anders wat zorgt voor een altijd uniek houten hoesje.
Zie hier voor een voorbeeld. Ook voor andere Apple accessoires zoals houten Ipad hoesjes en houten Iphone hoesjes kunt u bij Hoentjen Creatie terecht! > Bekijk de iPhone X/Xs hoesjes en de iPhone Xs Max hoesjes

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst