Houten iPhone 6 / 6s hoesjes - Hoentjen Creatie

Stijlvolle houten iPhone 6 en iPhone 6s hoesjes vindt u bij Hoentjen Creatie. Zowel de houten hardcase voor bescherming van de achterkant als een flipcase voor bescherming van voor- en achterkant van uw iPhone 6 / 6s. Hoentjen Creatie biedt houten hardcases van bamboe, notenhout, kersenhout en een flipcase van padouk hout. Een sterke en toch zeer stijlvolle bescherming! 

Ook voor andere Apple accessoires zoals houten Houten Apple Watch banden en houten Iphone 15 hoesjes kunt u bij Hoentjen Creatie terecht!

Kijk hier voor de houten hoesje voor de iPhone 6 Plus

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De ene wood cover past misschien beter bij uw witte iPhone terwijl de andere weer beter aansluit bij uw zwarte iPhone 6 / 6s.
De houten hoesjes zijn sterk en licht van gewicht. Alle Apple hoezen zijn “100% environmentally friendly” ontwikkeld en geproduceerd en dus de ideale keuze voor de trendy en (milieu-) bewuste consument. Elke houtnerf is weer anders, dit zorgt er voor dat u altijd een uniek houten hoesje thuis geleverd krijgt. Zie hier voor een voorbeeld.

Hout gecombineerd met aluminium

Het houdt niet op bij hout alleen. Je vindt bij Hoentjen Creatie nu ook hoesjes met een combinatie van hout en aluminium. Dit zorgt voor bijzonder fraaie kleurcombinaties en een strak design. Het maakt jouw telefoon nóg unieker!