Artikel niet naar wens?

Indien het artikel niet naar wens is of u wilt het ruilen voor een ander artikel, dan kunt u deze (binnen 7 werkdagen) terugsturen naar het adres wat onderaan de pagina is weergegeven. Voeg bij de retourzending altijd de bestelbon of bestelnummer toe die u na uw bestelling van ons heeft ontvangen. Neem altijd eerst contact met ons op, alvorens het artikel terug te zenden. Na contact te hebben gehad met een van onze medewerkers kunt u het retour formulier invullen en bijvoegen aan uw retourzending. 

Verzending

De verzending (op eigen risico) wordt verzorgd via Post NL. In principe versturen wij standaard, tenzij u anders wenst. Wij houden de tarieven van Post NL aan.  

Verantwoordelijkheid

Wij gaan ervan uit dat u eigenaar bent van uw bestelde product, zodra de betaling hiervan heeft plaatsgevonden. Hoentjen Creatie zal uw product met zorg behandelen en overdragen aan de Post NL. Verzending van uw bestelling is, zoals beschreven, op eigen risico. U kunt aangeven uw producten aangetekend/verzekerd te laten versturen om dit risico in te perken. Wanneer u dit niet aangeeft, is de verzending volgens standaard procedure. Hoentjen Creatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies danwel schade tijdens het transport. 

Terugzenden van producten 

Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze aan ons retourneren. Neem altijd eerst contact met ons op, alvorens het artikel terug te sturen. Na contact te hebben gehad met een van onze medewerkers kunt u het retour formulier invullen en bijvoegen aan uw retourzending.  De retour zending is op eigen kosten. Na goed ontvangst krijgt u een nieuw artikel toegestuurd of u krijgt de aankoopkosten retour met aftrek van de werkelijk gemaakte verzendkosten, ook als deze franco en/of 'gratis' waren verzonden. Dit geldt echter alleen voor normale voorraad producten en niet voor speciaal voor u op maat gemaakte producten.

Voorwaarden

· Stuur het product aan ons terug in de originele en ongeschonden doos of fabrieksverpakking.
· Inclusief alles wat bij het product in de verpakking zat toen u deze ontving. Stuur nooit een product zomaar terug. Neem altijd eerst contact met ons op!

Kosten

Bij goed ontvangst krijgt u uiteraard de kosten van het product retour minus de door ons gemaakte verzendkosten*. Dit geldt niet voor goederen die speciaal voor u op maat danwel op kleur gemaakt zijn. Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen. *ook bij 'gratis' verzending.

Het retouradres waar het artikel naar terug kan worden gestuurd:

Hoentjen Creatie
Smittenbergstraat 13
7384 AT  Wilp (gld)
Nederland