Home Hoentjen Creatie

Hoentjen Creatie is een creatief bureau gerund door kunstenaar en ontwerper Sander Hoentjen. Met een grote passie voor hout ontwerpt, produceert en levert Hoentjen Creatie uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare, producten. Perfectie, karakter en exclusiviteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Er wordt gewerkt met duurzame-, pure materialen en technieken om zo een uniek & goed product te vervaardigen.Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de ‘Organic wood design’ collectie (en zie hoe Hoentjen vanuit zijn eigen visie over de natuur werkt)! 

“Gedreven door de constante zoektocht naar inspirerende vormen en nieuwe ontwerpen probeer ik mijn creativiteit te uiten. Ontwerper zijn is dan ook meer dan alleen werk, het is mijn levensstijl.” (Hoentjen)

De houten gadgets van Hoentjen Creatie spelen in op deze nieuwe opkomende trend. De gadgets kenmerken zich door een hip & modern design van verschillende soorten hout en bamboe. De ideale keuze voor de trendy maar (milieu-) bewuste consument. Naast de houten producten biedt Hoentjen Creatie ook kunst- & creatieve reclameoplossingen op maat in de ruimste zin van het woord! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze producten, ontwerpen en acties? Like ons op Facebook en krijg als eerste informatie binnen over de nieuwste houten gadgets en accessoires! Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze producten en het enthousiasme voor hout met ons deelt.