Verzending en levering

Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Dankzij onze partner PostNL, worden alle bestellingen snel en betrouwbaar geleverd. We verzenden ook naar adressen buiten Nederland. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de bestelling afgeleverd moet worden.

Het is bij ons niet bekend op welke tijdstip de bezorger jouw bestelling komt afleveren. Zodra wij het pakket aanbieden bij PostNL ontvang je automatisch op het door jou opgegeven email adres een trackingcode. Met deze code kun je jouw pakket volgen. Dit geldt echter alleen voor pakketjes. Is een brievenbuspakketje dan is hier geen track & trace code voor mogelijk.

Nederland
Wij streven er naar om uw bestelling, indien deze vóór  15:00 is besteld, op dezelfde dag te verzenden.  Op werkdagen wordt uw gekochte item de volgende werkdag bezorgd. PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag.  Bestelt u een van onze producten in het weekend houdt dan rekening met bezorging op dinsdag.  De door Hoentjen Creatie opgegeven levertijd is slechts indicatief. Ook wij zijn afhankelijk van het post bezorg bedrijf. Hoentjen Creatie rekent geen verzendkosten binnen Nederland bij een totaal bedrag van tenminste 30 euro.

België
Voor het versturen naar België rekent Hoentjen Creatie 5 euro verzendkosten. Houdt hierbij rekening met een langere verzendtijd.  Meestal bedraagt dit 2 tot 4 werkdagen.

EU-landen
Voor alle landen binnen Europa, behalve België, rekent Hoentjen Creatie verzendkosten van 15 euro.   De verzendtijd is afhankelijk van het land waar het pakketje naar toe gestuurd dient te worden. Klik hier voor een overzicht van landen en ingeschatte verzendtijd van PostNL.

Buiten de EU
Als u woonachtig bent buiten de EU dan rekent Hoentjen Creatie 20 euro verzendkosten.  Voor verzendingen buiten de EU heeft Hoentjen Creatie te maken met een douaneverklaring. Deze is verplicht en gekoppeld aan verzendvoorwaarden. Deze kunnen verschillen per land.  Wil u meer informatie over het land waar het pakketje naar gestuurd dient te worden, klik dan hier en vul het desbetreffende land in.