Hoentjen Creatie - Houtwinkel in Deventer.

Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel midden in het centrum van het prachtige Deventer, alles op het gebied van hout, interieur en ontwerp komt hier samen. Bij Hoentjen Creatie hebben we alles voor de liefhebber van hout. Van telefoonhoesjes en horloges tot verlichting, tafels en meer. Onze winkel en ‘gallery’ biedt veel inspiratie op het gebied van home & living.
Ook kunt u terecht voor deskundig advies in de zoektocht naar bijvoorbeeld een houten montuur. Zo helpen we u met het uitzoeken van een passend montuur en kunnen we ook de verglazing voor u regelen tegen hele scherpe prijzen.

  

Houten meubels en verlichting
Opzoek naar een unieke houten salontafel of een toffe lamp? In onze Gallery hebben we altijd een paar unieke exemplaren staan. Daarnaast kunnen we ook een tafel groot of klein voor u op maat maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere epoxy riviertafel!

Cadeaus en relatiegeschenken
Op zoek naar een verrassend cadeau? Of een treffend relatiegeschenk? Een houten telefoonhoesje, horloge of snijplank met eigen logo? Informeer naar de mogelijkheden.

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET SAMENSTELLEN VAN HET MEEST PASSENDE GESCHENK!

 

Laat je verrassen door het creatieve houten assortiment! Je vindt onze cadeauwinkel in het centrum van Deventer. Onze werkplaats (niet toegankelijk voor publiek) zit in Wilp midden in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen).     

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag:

10:00 – 17:30

Donderdag:

10:00 – 17:30

Vrijdag:

10:00 – 17:30

Zaterdag:

10:00 – 17:00

Zondag:

Gesloten

Neem hieronder alvast een virtueel kijkje in onze winkel (beelden 2021)