Houten oorbellen koop je bij Hoentjen Creatie!

Sinds kort heeft Hoentjen Creatie het assortiment houten sieraden uitgebreid met iets nieuws: handgemaakte houten oorbellen uit de collectie ‘Hoentjen Creatie, Wooden jewelry by Marleen’! De houten oorbellen van Hoentjen zijn er in vele soorten en maten, zodat je altijd de houten oorbellen vindt die bij jou en je outfits passen.

Onder aan de pagina vind je meer informatie over ons assortiment aan houten oorbellen!

 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Grote en kleine houten oorbellen

Houd je van subtiele oorbellen of mogen jouw houten oorbellen best lekker opvallen? Bij Hoentjen Creatie zit je altijd goed: in ons assortiment vind je naast een aantal eenvoudige ook vele opvallende houten oorbellen. Van een bescheiden houten knopje tot ronde houten oorbellen met bloemen mahonie patroon: Hoentjen Creatie heeft het allemaal. De houten oorbellen van Hoentjen zijn niet alleen in meerdere kleuren, maar ook in meerdere vormen verkrijgbaar.

Houten oorbellen in diverse soorten

Houten oorbellen van Hoentjen Creatie zijn er daarnaast ook in verschillende materialen. Zo kun je bij ons vele houten oorbellen kopen die volledig uit hout zijn vervaardigd, maar vind je in ons assortiment ook een paar oorbellen die uit meerdere materialen bestaan, zoals onze smaakvolle houten oorbel met goud.

Houten oorbellen ook voor mannen!

Wij hebben ook oorbellen die uitermate geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. De houten knopjes zijn unisex en verkrijgbaar in vershillende kleuren (type hout):

  1. Esdoorn (licht bruin)
  2. Palissander (bruin)
  3. Ebben (donker bruin)

Onze collectie houten oorbellen voor vrouwen

Voor vrouwen hebben wij ook een breed assortiment aan houten oorbellen. Over het algemeen worden de hangende houten oorbellen meer door vrouwen gedragen. Van drukke patronen tot de wat strakkere vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Noten hout kerst oorbellen, die brengen je helemaal in de stemming. Of de herfstige blad notenhout oorbel?

De houten knopjes, zeer gewild!

De knopjes zijn zeer in trek, het mooie is dat dit type oorbel bij veel outfits te combineren is. Ook is deze oorbel in trek bij zowel mannen als vrouwen. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!