Hoentjen, houten horloge – Santa Cruz

As low as € 129,00

Hoentjen; Dutch Design Wooden Watch, Santa Cruz

- Duurzaam & strak houten horloge van Hoentjen Creatie
- Kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.
- Kleur: crème achtig met zwarte aanduiding
- Eenvoudig verstelbare houten schakelband doormiddel van schroefjes
- Diameter klok: 44 mm
- Breedte band: 23 mm
- Klok dikte: 13,5 mm
- Als u bij de bestelling uw polsmaat vermeldt, maken wij het horloge voor u op maat!

Lees hier voor meer informatie over hoe u uw polsmaat kunt meten. 
✓ Hoentjen Creatie plant voor elk verkocht exemplaar een boom. Voor meer info lees de blog ´Hout voor hout´.  

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HH4-1

Hoentjen; Dutch Design Wooden Watch, Santa Cruz

U bent op zoek naar een nieuw horloge? Kies dan voor een houten horloge? Hoentjen Creatie speelt in op deze trend. Onze duurzame, unieke houten horloges van verschillende soorten hout en bamboe zijn echte musthaves! De horloges zijn “100% environmentally friendly” geproduceerd en dus de ideale keuze voor de trendy maar (milieu-) bewuste consument. De horloges bestaan uit schakels en zijn daardoor makkelijk op maat te maken. Onze horloges bevatten Seiko uurwerken.

De Santa Cruz is een houten horloge dat vernoemd is naar de gelijknamige Santa Cruz eilanden. De lichte kleur van het esdoornhout doet denken aan de goudgele kleur van een zandstrand. Door de strakke vormen van de klok en de zwarte accenten op het lichte hout is dit houtenhorloge goed te combineren met elke outfit. Dit horloge met Seiko uurwerk is gemaakt van zeer goede kwaliteit esdoornhout. Het groeigebied van deze houtsoort is: Europa en West-Azië, Oostelijke helft Noord-Amerika en Canada. Het houten horloge is volledig milieubewust ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast plant Hoentjen Creatie ook nog eens voor elk verkocht exemplaar een boom! Dit gebeurt i.s.m. “trees for the future” zij planten ergens op aarde een nieuwe boom in samenwerking met de lokale bevolking en dragen daarmee bij aan een duurzame ontwikkeling. De Santa Cruz wordt geleverd in een luxe bamboehouten opberg box.

Deze Santa Cruz is gemaakt van Amerikaans Esdoornhout. Bestel nu dit horloge en u heeft een unieke lichtgewicht horloge!

 

No Related Posts