Hoentjen, automatisch houten horloge – Barbados

As low as € 435,00

Hoentjen Creatie, automatisch houten horloge - Barbados

- Automatisch houten horloge van Hoentjen Creatie
- Automatisch zelfopwindend uurwerk met dubbel balanswiel!
- Inclusief gangreserve aanduiding!
- Kleur: ebben hout met zwart metaal
- Wordt geleverd met luxe houten opbergbox
- Gemakkelijk verstelbaar door middel van pinnen
- Diameter klok: 46 mm
- Band breedte: 22.5 mm
- Klok dikte: 14 mm
- Als u bij de bestelling uw polsmaat vermeldt, maken wij het horloge voor u op maat!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HH-barbados

Hoentjen Creatie, Houten horloge - Barbados

Dit automatische metaal met houten herenhorloge is vernoemd naar het eiland Barbados, een eiland in het caribisch gebied met de mooiste stranden met palmbomen en de oudste rumfabriek ter wereld!
Het stoere & relaxte imago past goed bij dit horloge; tropisch en net even anders, een ware ontdekkingstocht in vakmanschap en mechanische bewegingen.

Dit Hoentjen Creatie automatische houten horloge haalt zijn energie uit je natuurlijke polsbeweging.  Je hoeft niet uitgebreid met je arm te zwaaien, want zelfs de kleinste beweging zorgt ervoor dat het uurwerk loopt. En je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen, opladers of synchronisatie met je tablet. Het loopt doordat je beweegt of een glas rum drinkt bijvoorbeeld. :)
Afgezien van het automatisch bijladen van het mechanische uurwerk door beweging kunt u het ook opwinden met de kroon knop. De opengewerkte zwarte wijzerplaat ziet u de ware helden van het uurwerk zo kijk je direct op het dubbele "balance wheel" Zelfs de achterkant is van glas waardoor je ook de rotor kan zien draaien en dwars door de klok heen kan kijken. Kortom dit horloge staat voor vakmanschap en mechanische bewegingen.

De kast en band van het horloge zijn gemaakt van donker ebbenhout in combinatie met zwart staal. De roze gouden wijzers en de knal rode seconde wijzer en gangreserve indicator maken het horloge helemaal af.
Het Houten horloge is milieubewust ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast plant Hoentjen Creatie ook nog eens een boom voor elk verkocht exemplaar! Dit gebeurt in samenwerking met “Trees For The Future” zij planten ergens op de aarde een nieuwe boom in samenwerking met de lokale bevolking en dragen daarmee bij aan een duurzame en sociale ontwikkeling!

Het horloge sluit zich met een verborgen vlindersluiting en de wijzers lichten in het donker op, maar de gangreserve indicator maakt dit horloge helemaal uniek.
Verder is hij gemaakt van een nikkelvrije metalen constructie en wordt het horloge geleverd in een luxe houten opbergbox
Weet u niet wat uw polsmaat is of bent u benieuwd wat Trees For The Future doet?
Lees de blogs op onze site!

Hout Voor Hout
Klik hier voor meer informatie over hoe u uw polsmaat kunt meten

No Related Posts