Een sprekend interieur met houten sidetables van Hoentjen Creatie

Pimp je eigen interieur met sidetables van hout, ontworpen door Sander Hoentjen. Haal echt design in huis met de natuurlijke vormen en tekeningen van het hout. Een sidetable van Hoentjen Creatie is uniek door het verhaal van het hout gecombineerd met het tegendraadse staal. Ook hier zie en merk je weer de exclusiviteit en de duurzaamheid van het hout. Kijk snel in onze webshop voor de sidetables!
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Organic wood design: de naam van de meubellijn van Hoentjen Creatie voor meubels van hout. Hiermee hoopt Sander Hoentjen de natuur dichter bij de mens te brengen. Ben jij een liefhebber van kunst, dan ga je voor het design van Hoentjen Creatie. Dit design is erg eigenzinnig dankzij het hout dat niet volledig recht is afgewerkt, maar de natuurlijke vormen en lijnen behoudt. Samen met het staal, dat als contrast is toegevoegd om de lijnen van het hout nog beter uit te laten komen, heb je een zeer uniek ontwerp in huis! Zoals de Luxe sidetable ‘organic wood design’, die is gemaakt van massief kastanjehout, waar ook het hout de natuurlijke vormen en lijnen behoudt. Het robuuste, stevige staal maakt de tafel af. Een plaatje om jouw accessoires op te tonen.

Houten sidetable kan ook buiten dankzij Tungolie

Alle houten sidetables die gemaakt zijn door Hoentjen Creatie zijn geïmpregneerd met verbeterde houtolie. Niet zomaar olie, maar de hoogste kwaliteit Chinese houtolie. Ook wel Tungolie genoemd. Tungolie is de beste natuurlijke olie-afwerking voor hout. De olie geeft een sterk, flexibel en waterafstotend oppervlak. Vroeger werd het hout van schepen beschermd door Tungolie. Om uw tuinhuisje, veranda of een hoek in uw tuin trendy en uniek te maken, kunt u een houten sidetable, besteld bij Hoentjen Creatie ook buiten neerzetten! Ook niet onbelangrijk: de poten zijn gemaakt van RVS, dus ook bestand tegen regen.

Hoe style je een sidetable?

Een sidetable is altijd smal en lang. Handig voor kleinere ruimtes of net dat ene hoekje waar je wat gezelligheid mist. Door de houten look haal je al heel wat warmte in huis. Maar hoe style je een sidetable?

 • Als wandtafel

  Een sidetable wordt meestal gebruikt als wandtafel. Als wandtafel zet je de sidetable langs de muur in de hal of in de keuken of in de woonkamer, gedecoreerd met vazen, potjes, klokjes...

 • Als bijzettafel

  Waarom mag dit prachtige tafeltje alleen aan de muur gekluisterd staan? Als bijzettafel kan de sidetable achter of naast de bank, ideaal om je flesje bier of glas wijn te plaatsen tijdens de film.

 • Als roomdivider

  Zet de sidetable als roomdivider achter de stoelen of banken in de woonkamer. Zo is het duidelijk dat er van eethoek overgegaan wordt in de woonkamer. Ook dan kan de sidetable uiteraard gedecoreerd worden met jouw favoriete accessoires!

 • Als werkplek

  Een sidetable is smal en lang. Ben je het zat dat de eettafel constant bezet wordt door de laptop? Dan is een sidetable vaak nog wel breed genoeg om een laptop op kwijt te kunnen. Schuif snel die stoel naar de sidetable en ga daar lekker aan de slag. De sidetable is dan lust voor het oog, maar ook zeker heel functioneel!

Hoentjen Creatie op maat

Vind je voor jou de perfecte sidetable, maar vind je het model dat op onze webshop staat toch te kort? Dan kunnen wij de sidetable ook op maat maken. Geef jouw gewenste maten door en we overleggen samen hoe verder. De ene sidetable zal niet precies hetzelfde zijn als de ander, dat komt doordat hout nooit hetzelfde is, houd daar ook rekening mee!