EARTHPHONE - Verbind met de Essentie van de Aarde

In de handen van Judith Dubois, winnares van De Nieuwe Vermeer 2023, transformeren elementen van onze prachtige planeet in iets buitengewoons. De EarthPhone lijkt op het eerste gezicht op een smartphone, maar onthult een diepere schermbeleving: een stukje aarde, zand en zee, ingelijst door de verfijnde houten hoesjes van Hoentjen Creatie. Elk uniek en handgemaakt, deze kunstwerkjes zijn jouw stille compagnons in een drukke digitale wereld. Vind rust terug in je dagelijkse routine zonder zorgen over batterijduur of updates; de EarthPhone is een kunstzinnige escape die altijd bij je draagt.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom bij de Collectie EarthPhones: Kunst die Verbindt

Een Kunstzinnige Dialoog met de Natuur, dat is de EARTHPHONE

Bij Hoentjen Creatie geloven we dat ware rust en verbinding te vinden is in de eenvoud van de natuur. De EarthPhone, gecreëerd door Judith Dubois, is onze nieuwste aanwinst die dit idee tot leven brengt. Deze unieke kunststukjes, geïnspireerd door de vorm van een smartphone, zijn in werkelijkheid een terugkeer naar de aardse fundamenten van ons bestaan.

Uniek Handwerk

Elke EarthPhone is met zorg en toewijding vervaardigd in het atelier van Judith in Amsterdam. Met natuurlijke materialen zoals sequoia, schelpen van de Waddenzee, en Australisch zand, vertelt elke EarthPhone een eigen verhaal. Onze collectie omvat diverse 'modellen', elk met een eigen thema en bijpassend houten hoesje. Kies uit namen die de verbeelding prikkelen, zoals 'Africa', 'Golden Years', en 'The Californian App'.

Het Ultieme Touchscreen uit de natuur

In een wereld waarin technologie ons steeds verder van de natuur lijkt te drijven, biedt de EarthPhone een moment van echte aanraking en verbinding. Dit is het ultieme touchscreen; het is contact met de aarde dat je nu letterlijk op zak kunt dragen.

De Aarde Is Weer Plat

We hebben de wereld in onze handen - en niet door te swipen op glazen schermen. De EarthPhone nodigt je uit om opnieuw verbinding te maken, niet met wifi-signalen, maar met de tijdloze schoonheid van onze planeet.

Ervaar de Earthphone Zelf

De ware magie van de EarthPhone moet je zelf ervaren. We nodigen je uit in onze winkel in Deventer om de collectie te voelen en je eigen unieke verbinding met de aarde te kiezen. Zoals Judith Dubois zegt: "Elke EarthPhone is uniek, voor een persoonlijke ervaring van rust en connectie."