Houten skylines - Hoentjen Creatie

Houten skylines van Hoentjen Creatie

De iconische gebouwen van uw favoriete stad in uw interieur! Of het nu op uw werkplek is of de woonkamer, dankzij de verschillende houtsoorten en afmetingen passen de houten skylines van Hoentjen Creatie in elk interieur. De houten skylines die Hoentjen Creatie levert zijn de meest gedetailleerde houten skylines op de markt.

Hoentjen Creatie heeft de skylines van Amsterdam, Deventer, Den HaagEindhoven, Rotterdam en Utrecht in de houtsoorten Amerikaans NotenPalissanderWengéEuropees eikenTeak, en MDF beschikbaar.

Naast de verschillende soorten hout kunt u er ook nog voor kiezen om het hout (behalve MDF) te laten behandelen met houtolie bij Hoentjen Creatie.

Alle houten skylines van Hoentjen Creatie zijn beschikbaar in een aantal maten, XS (60 CM), S (85 CM), M (120 CM), L (155 CM), XL (187 CM) en XXL (222 CM). De aangegeven maten in CM zijn de breedte van de houten skylines.

Bij bestelling wordt er een ophangsysteem meegeleverd, dankzij de afstandhouders die hierbij zitten, komt uw skyline op 1 cm vrij van de muur te hangen en wordt er zodoende een speelse slagschaduw gecreëerd.

De grote maten worden in delen geleverd maar dankzij het naadloze ontwerp van Hoentjen Creatie zijn de delen perfect afgewerkt waardoor de grotere houten skylines als een geheel overkomen.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de fotografie van de houten skylines, zodra deze foto's klaar zijn, zullen ze direct op de site te zien zijn!
In onze winkel zijn de skylines uiteraard al wel te zien en te bestellen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.