Amberblokjes cadeau sets

Onze heerlijk geurende Ambergeurblokjes zijn te gebruiken als huisparfum en geven een betoverende geur in je interieur. Daarnaast staat het ook nog heel erg leuk met ons houten schaaltje. Laat je verrassen door de heerlijke intense geuren van de vele verschillende geurblokjes.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

 

Je weet niet wat je mist! Amberblokjes zijn en ruiken heel bijzonder!

Als je de geurblokjes (amberblokjes) uit Marokko/Marrakesh nog niet kent, dan weet je (helaas) niet wat je mist. De magische geur is vrij moeilijk te beschrijven en moet je eigenlijk echt zelf beleven. De geur van amberblokjes bestaat uit de ingrediënten musk, amber, vanille, roos, essentiële oliën en ecologische bijenwas. De geur is te omschrijven als zacht, warm, zoet en sensueel. Er zijn zelfs landen waar ze beweren dat de geur van amberblokjes lust opwekkend zou werken…. wij kunnen ons er iets bij voorstellen, want de geur is echt heel warm en sensueel.

Waar kun je de amberblokjes voor gebruiken?

Je kunt de amberblokjes als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, salon, etc. Wat ook geweldig lekker ruikt, is als je een beetje schaafsel van een amberblokje in je stofzuigerzak doet, zodat de heerlijke geur wordt verspreid tijdens het stofzuigen. Amberblokjes zijn dus geen zeepjes (zoals sommige mensen denken)…

  • In je kledingkast kun je de geurblokjes in een zakje tussen de kleding hangen of neerleggen op een schaaltje (let op, de wax kan vlekken op kleding geven).
  • Je kunt de geurblokjes op een mooi schaaltje in een gewenste ruimte plaatsen.
  • Een klein stukje van een amberblokje kan ook in een (elektrische) wax/geurbrander worden gebruikt.
  • Als je het geurblokje wilt gebruiken als lichaamsparfum, dan kan je het geurblokje over de huid wrijven.
  • Als je een beetje schaafsel van het amberblokje in je stofzuigerzak doet, zal de heerlijke geur worden verspreid tijdens het stofzuigen. Stofzuigen wordt op die manier een feestje.

De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd iets minder worden, maar als je er dan wat vanaf schraapt dan komt de geur weer meer terug. Gooi dat schaafsel niet weg, want je kunt het nog voor in je stofzuiger gebruiken, maar je kunt ook wat van het schaafsel in een elektrische waxbrander/geurbrander leggen.

Verschillende geuren amberblokjes

 Wij hebben 3 verschillenden geuren in on assortiment:

  • Black musk
  • Black musk 
  • Amber Rose

 

 

Hoelang blijven de amberblokjes geur afgeven?

Wij geven er nooit echt een termijn aan, maar ze zijn onbeperkt houdbaar in ieder geval. Maar na verloop van tijd ga je natuurlijk aan de geur wennen en verliest de buitenkant ietsje zijn sterkere geur. Maar als je van de buitenkant er iets af schraapt met ons raspje dan gaat het blokje weer wat sterker ruiken. Gooi dat schaafsel niet weg, want je kunt het nog voor in je stofzuiger gebruiken, maar je kunt ook wat van het schaafsel in een waxbrander/geurbrander leggen. Dat schaafsel kun je ook prima in een organza zakje doen, maar je moet wel opletten dat het fijne stof door de kleine gaatjes in het organza zakje heen kan gaan. Maar als je het ergens ophangt en er verder niet aan komt, dan zal er niet veel lekken en dan is dat geen probleem.

Hoelang en hoe sterk de geurblokjes en het schaafsel blijven geuren is ook afhankelijk van de grootte van de ruimte, de temperatuur, de luchtvochtigheid, tocht, etc. Maar het zal sowieso erg lekker ruiken

Alle geuren van de amberblokjes zijn verschillend en de ene geur kan iets zachter zijn en geeft dus ook een iets minder sterke geur af. De ene persoon vindt een zachte geur fijn en voor de ander zou de geur sterker mogen zijn. Geurbeleving is voor iedereen anders en daarom is het begrijpelijk dat iedereen de geuren anders ervaart. Maar wij hebben keuze uit dan 3 verschillende geuren amberblokjes, Klik HIER om alle geuren te bekijken.

Waar worden Amberblokjes van gemaakt?

De amberblokjes komen uit Marokko/ Marrakesh en worden op traditionele wijze met de hand gemaakt en daardoor kunnen de geurblokjes soms een klein beetje verschillen van elkaar qua vorm, kleur, geur en/of gewicht. Maar de maat van de originele blokjes is ongeveer 4,5 cm lang, 3,5 cm breed en 1,5 cm dik en weegt ongeveer 25 gram.

Amberblokjes zijn oneindig houdbaar en hebben dus geen houdbaarheidsdatum. In de amberblokjes zitten geen ingrediënten die kunnen bederven of schimmelen. Om de geur van de amberblokjes zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te behouden zou je ze het beste op een koele en tochtvrije plek kunnen bewaren.

Amberblokjes zijn gemaakt op basis van ecologisch vriendelijk en plantaardig bijenwas en ze bevatten natuurlijke en kunstmatige ingrediënten zoals: Musk Ambrette, Musk Xylol, Vanaline, Rozen poeder, Essentiele olie, Parfum en ecologisch bijen Wax.

Waar moet je op letten met de geurblokjes?

Let wel op want het geurblokje zou vlekken op materialen of kleding kunnen veroorzaken, want er zit wax in en dat is wat vettig en kan smelten als het warm wordt. Zorg er dus altijd voor dat je het blokje op een schaaltje of bakje legt of in een zakje ophangt. Waar je ook op moet letten is dat de geurblokjes niet geschikt zijn voor consumptie (net als een kaars), houdt ze dus uit de buurt van kleine kinderen.

 

Als je de wax van een amberblokje uit kleding wilt verwijderen, dan zal dit waarschijnlijk niet lukken door te schrobben of eraan te peuteren. Er zijn wel een paar vrij eenvoudige manieren om kaarsvet en andere soorten was (zoals amberblokjes) te verwijderen uit kleding en andere stoffen. Hier vervolgt nog een blog van.