Hoentjen, houten zonnebril- Dune du playa

€ 89,00

Hoentjen; Houten zonnebril, Dune Du Playa
Deze nieuwe trendy zonnebril van Hoentjen Creatie is gemaakt van palissander hout, esdoorn hout en geïmpregneerd esdoorn hout. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere esthetiek maar ook voor extra stevigheid. 

Palissander is een zware, edele houtsoort. Palissander wordt vooral gebruikt voor hoogwaardige toepassingen, zoals meubels, siervoorwerpen, muziekinstrumenten, en nu dus ook voor houten zonnebrillen.  

- Handgemaakte houten zonnebril
- Gepolariseerde kunststof glazen 
- Kleur glazen: grijs
- Beschermt volledig tegen UV-A en UV-B (UV 400) 
- Meebuigende scharnieren voor een optimaal pascomfort 
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht: nog geen 25 gram! 
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Floating: deze bril blijft drijven
- Maten 47□22 136

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
HZ38

Een houten zonnebril is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de afgelopen jaren. Deze lichtgewicht is de eyecatcher waar iedereen mee gezien wil worden. Naast dat het een fashion item is, is een zonnebril bij uitstek bedoeld om te voorkomen dat het oog beschadigt wordt door UV-stralingen. Aangeraden wordt om een zonnebril het hele jaar te gebruiken. Ook wanneer de zon niet prominent aanwezig is kan een zonnebril het oog rust geven. Wat is dan leuker dan een prachtige zonnebril waar u het hele jaar van kunt genieten!

De Dune du Playa, ook wel bekend als de Dune de Pilat of Dune de Pila, is de allerhoogste duin van Europa. Deze prachtige zonnebril is vernoemd naar deze duin vanwege zijn speelse zandkleurige effecten.  

Naast de grijze glazen, die geschikt zijn voor elk weertype behalve sneeuw, het prachtige montuur is het model geschikt voor bijna elke vorm gezicht. Deze unisex houten zonnebril is voorzien van een aluminium laag.

De houten brillen van Hoentjen Creatie staan bekend om eenvoud en harmonie in de vorm van innovatieve designs met kleur en persoonlijkheid.

Bent u nieuwsgierig naar ons volledige assortiment met houten zonnebrillen? Wij bieden naast de Dune du playa nog 50 anderen houten zonnebrillen.

 

No Related Posts