Hoentjen Creatie, houten montuur - Biesbosch E

€ 195,00

De monturen van Hoentjen Creatie hebben een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de natuur. Voor elk verkocht exemplaar plant Hoentjen Creatie een boom in een ontwikkelingsland.

- Handgemaakt houten montuur
- (meebuigende scharnieren) voor een optimaal pascomfort
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht 16 gram!
- Titanium pootjes
- gemaakt van ebben hout
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Maten 51 □ 18 145
- Unisex montuur

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BOS 25e

Hoentjen Creatie heeft unieke brillen van hout. Zo ook deze bril met een bijna gewichtloos houten frame met titanium pootjes. Houdt u van een minimalistische stijl? Dit stijlvolle montuur, uit de uitgebreide collectie van Hoentjen Creatie, geeft een strakke maar subtiele look.

Het montuur Biesbosch E is ontworpen met als inspiratie bron Het Nederlandse Nationaal Park De Biesbosch is een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied. Kenmerkend zijn de zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. De donkere houtsoort maakt het montuur erg stoer. 

Handgemaakt van goede kwaliteit en omdat dit montuur van hout is gemaakt, is hij zeer licht, (slechts 16 gram), dit is ideaal voor het draagcomfort. Ook is geen montuur hetzelfde vanwege de houtnerven. Geen stukje hout is hetzelfde, dus elk montuur is uniek.

No Related Posts