Hoentjen, houten montuur- Banff Walnut

€ 239,00

Hoentjen Creatie staat bekend om zijn houten gadgets, waaronder unieke houten brillen. Handgemaakt van goede kwaliteit, omdat de brillen van hout zijn gemaakt zijn zij zeer licht, dit is ideaal voor het draagcomfort. Ook is geen een bril hetzelfde, dit vanwege de houtnerven. Geen elk stukje hout is hetzelfde!

Bent u ook een natuurliefhebber, of een echte hout fan? Dan bent u bij Hoentjen Creatie aan het goede adres! De gelaagdheid  in dit montuur is uniek en zorgt voor een bijzondere look als je het montuur van bovenaf en opzij ziet.

- Afmetingen: 140-21-51 mm
- Handgemaakte houten montuur, notenhout
- Flex veren (meebuigende scharnieren) voor een optimaal pascomfort
- Smalle neusbrug met bolling
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht 25 gram!
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Unisex bril

Voor elk verkocht exemplaar plant Hoentjen Creatie een boom in een ontwikkelingsland.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BOS12w

Nationaal park Banff is een nationaal park van Canada, met verschillende gletsjers, bergen en rivieren. Het is een adembenemend mooi park. Met heel veel trots en verwondering voor al dit natuurlijke schoon is daarom gekozen een drietal monturen naar dit Canadese park te vernoemen.

Hoentjen Creatie's Banff Walnut houten montuur is een stoer fashion item passend binnen de laatste trends. Dit gelaagde montuur heeft als extra voordeel dat het naast het rustieke houten uiterlijk kunststof temple tips heeft. Dit montuur is super sterk vanwege de vijf houtlagen op elkaar gelijmd en de veren die zowel van hout als van kunststof zijn gemaakt.  De ijzeren pin loopt door in het houten pootje wat tevens zorgt voor extra stevigheid. De temple tips kunnen door warmte gebogen worden naar de pasvorm van uw oor. Laat dit echter wel bij een opticien doen!

De collectie bestaat uit een drietal monturen, allemaal zeer karakteristiek en uniek.

Bent u een echte natuurliefhebber? Bestel dan dit notenhouten montuur!

No Related Posts