kleine ovale eetkamer tafel van eikenhout

€ 465,00

Design meubel van Hoentjen Creatie. Ovale eetkamer tafel 

Lengte: 120
Breedte: 84
Hoogte: 77
Dikte blad: 5

De tafel is gemaakt van massief eiken afgewerkt met een super Matt zwarte finish met hier over heen 2 lagen super sterke en makkelijk afneembare Skylt lak!
De tafel hebben we als een enkele oplage gemaakt!, (tafel dient in de winkel (Deventer) of bij ons in Wilp opgehaald te worden of in overleg laten bezorgen)
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
eikeneettafel

Design meubel van Hoentjen Creatie gemaakt van een ' Eiken eettafel'.

Lengte: 120
Breedte: 84
Hoogte: 77
Dikte blad: 5

De natuur is mijn grote inspiratie bron. De nerfen van het hout worden versterkt wanneer er een contrasterende materiaal aan toe wordt gevoegd. Elke tafel word hierdoor uniek. Wij hebben gekozen om de tafel aftewerken met een ultra matte lak. Hier door blijft de nerf erg goed zichtbaar en heeft de tafel de juiste bescherming. Tegen vlekken, warmte bronnen en dagelijks gebruik. De verbinding met de industriële metale poten maakt de tafel erg modern en stoer. De basis blijft natuurlijk altijd hout! Met mijn meubels probeer ik de natuur dichter bij de mens te brengen. Ik probeer grip te krijgen op de organische vorm doormiddel van een toevoeging. Het spanningsveld in zowel materiaal als vormentaal spreekt mij hierin aan.

No Related Posts