Hoentjen, houten zonnebril- Manuel Antonio E

€ 210,00

De houten zonnebrillen van Hoentjen Creatie hebben een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de natuur. De Manuel Antonio E is opgebouwd uit 3 lagen hout. De buitenste laag is ebbenhout met eronder esdoorn en de binnenzijde bestaat uit blauw geïmpregneerd hout. Elke bril is uniek door de karakteristieke houtnerven.

Voor elk verkocht exemplaar plant Hoentjen Creatie een boom in een ontwikkelingsland.

 - Afmetingen: 140-19-51 mm
- Handgemaakte houten zonnebril
- Gepolariseerde kunststof glazen 
- Kleur glazen:grijs
- Beschermt volledig tegen UV-A en UV-B (UV 400) 
- Flex veren (meebuigende scharnieren) voor een optimaal pascomfort
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht 25 gram!
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Unisex bril
- Floating: deze bril blijft drijven

Oftewel; een modern rond houten montuur van gelaagd hout!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HZ35 E

Hoentjen Creatie heeft unieke houten zonnebrillen. Handgemaakt van goede kwaliteit, omdat de brillen van hout zijn gemaakt zijn zij zeer licht, dit is ideaal voor het draagcomfort. Ook is geen zonnebril hetzelfde, dit vanwege de houtnerven. Geen elk stukje hout is hetzelfde! Dit nieuwe ovale model heeft vele bijzondere eigenschappen. Om te beginnen met de unieke combinatie van ebbenhout, esdoornhout en blauw geïmpregneerde binnenkant. Deze gelaagde zonnebril is niet alleen een eyecatcher maar ook super sterk vanwege de meerdere houtlagen die op elkaar gelijmd zijn. Daarnaast heeft de zonnebril kunststof temple tips die doormiddel van warmte kunnen worden gebogen. (Laat dit echter bij een opticien doen!) De ijzeren pin die in deze temple tip zit loopt door in de houten poot. Dit geeft extra stevigheid.

Heeft u aan één bril niet voldoende of wilt u graag ook een handgemaakte houten zonnebril kopen voor uw partner? Bekijk snel ons volledige aanbod met houten zonnebrillen.

No Related Posts