Hoentjen, houten zonnebril- Manuel Antonio BO

€ 210,00

De houten zonnebrillen van Hoentjen Creatie hebben een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de natuur. De Manuel Antonio is opgebouwd uit 3 lagen geïmpregneerd hout. Elke bril is uniek door de karakteristieke houtnerven.

Voor elk verkocht exemplaar plant Hoentjen Creatie een boom in een ontwikkelingsland.

- Handgemaakte houten zonnebril 
- Gepolariseerde kunststof glazen 
- Kleur glazen: grijs
- Afmetingen: 140-19-51 mm
- Beschermt volledig tegen UV-A en UV-B (UV 400) 
- Handgemaakte houten montuur 
- Flex veren (meebuigende scharnieren) voor een optimaal pascomfort
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht 25 gram!
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Unisex bril
- Floating: deze bril blijft drijven

Oftewel; een modern rond houten montuur van gelaagd hout!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HZ35bo

Deze ronde, mat zwarte houten zonnebril met oranje binnenzijde is de must have van dit seizoen. Dit gelaagde montuur is super sterk vanwege de meerdere houtlagen op elkaar gelijmd en de veren die zowel van hout als van kunststof zijn gemaakt. De ijzeren pin loopt door in het houten pootje wat tevens zorgt voor extra stevigheid. Een extra voordeel is dat de veer door warmte gebogen kan worden naar de pasvorm van uw oor. Laat dit echter wel bij een opticien doen!

Hoentjen Creatie heeft unieke houten zonnebrillen. Handgemaakt van goede kwaliteit. Omdat de brillen van hout zijn gemaakt zijn zij zeer licht, dit is ideaal voor het draagcomfort. Ook is geen een bril hetzelfde, dit vanwege de houtnerven. Geen elke stukje hout is hetzelfde!

 

Bent u nieuwsgierig naar ons volledige assortiment met onze houten zonnebrillen Wij bieden naast de Manuel Antonio BO nog 50 anderen houten zonnebrillen.

No Related Posts