Hoentjen, houten zonnebril- La Concha

€ 79,00

Deze nieuwe trendy ronde zonnebril van Hoentjen Creatie is gemaakt van palissander hout. De zonnebril bestaat uit drie lagen, palissander, aluminium en wederom palissander. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere esthetiek maar ook voor extra stevigheid. 

Palissander is een zware, edele houtsoort. Palissander wordt vooral gebruikt voor hoogwaardige toepassingen, zoals meubels, siervoorwerpen, muziekinstrumenten, en nu dus ook voor houten zonnebrillen. Perfect voor dit retro-chique sieraad voor op uw neus. 

 

- Handgemaakte houten zonnebril
- Gepolariseerde kunststof glazen 
- Kleur glazen: grijs
- Beschermt volledig tegen UV-A en UV-B (UV 400) 
- Meebuigende scharnieren voor een optimaal pascomfort 
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht: nog geen 25 gram! 
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Floating: deze bril blijft drijven
- Maten 45□24 132

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HZ30

La Concha, een ronde houten zonnebril van palissander hout met aluminium. Deze zonnebril is vernoemd naar het spaanse strand Playa de la Concha in San Sebastian. Het is het grootste en populairste strand van San Sebastian vanwege het fijne witte zandstrand en de ondiepe zee, geschikt voor diverse doeleinden. Net als deze zonnebril. Een zonnebril die geliefd is door hen die van klassieke zonnebrillen houden maar ook door de trendy drager. Dit vanwege de ronde glazen want zonnebrillen die voor 2016 goed scoren zijn onder andere zonnebrillen met een ronde elegante uiterlijk! Houdt u van retro-chique? Dan is deze bril precies wat u zoekt!

In 2016 is zonnebrillen trend; bolle en ronde vormen in de retro 1960 jaren stijl. Opvallend is dat de monturen vooral veel detail hebben. Zo ook de la Concha van Hoentjen Creatie met het aluminium laagje en het sierlijke verbindingsstuk tussen het houten gedeelte van de veer en het flexibele rubberen gedeelte. 

Hoentjen creatie staat bekend om zijn unieke combinatie van  aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele indruk te kunnen maken.

Wij bieden naast de La Concha nog 50 anderen houten zonnebrillen. Bekijk snel ons volledige aanbod met houten zonnebrillen.

No Related Posts