Hoentjen, houten zonnebril - Dune du pyla 2.0

€ 89,00

Hoentjen Creatie heeft een nieuwe serie zonnebrillen. De Dune du pyla 2.0 bestaat uit zebrano, esdoorn en ebbenhout.  Deze houten gelaagde zonnebril is de bril voor 2021!  

- Handgemaakte houten zonnebril
- Gepolariseerde kunststof glazen 
- Kleur: licht bruin met donker bruin
- Beschermt volledig tegen UV-A en UV-B (UV 400) 
- (flex veren) Meebuigende scharnieren voor een optimaal pascomfort 
- Sterk ontwerp, maar toch superlicht: nog geen 20 gram! 
- Geleverd met luxe opvouwbare brillendoos
- Een zeer exclusief hout soort
- Maten 55□20 140

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HZ60

Zebranohout heeft een mooie tekening en omdat het makkelijk te bewerken en af te werken is, wordt het onder andere gebruikt in de meubelindustrie en nu dus ook voor het maken van prachtige zonnebrillen. zwart Zebrano hout is een zeer exclusief houtsoort. En in combinatie met de twee andere houtsoorten een unieke zonnebril.

 

Onze Dune du pyla 2.0, ook wel bekend als de Dune de Pilat of Dune de Pila, is de allerhoogste duin van Europa. Deze prachtige zonnebril is vernoemd naar deze duin vanwege zijn speelse zandkleurige effecten. De verschillende combinatie van houtsoorten, maakt dat deze zonnebril zeer uniek en erg licht is. De zonnebril bestaat uit gelaagd zwart zebrano, Esdoorn, Ebbenhout. De lagen zijn op elkaar gelijmd waardoor de bril extra stevig is. Deze licht gewicht houten zonnebril is niet alleen erg stevig maar ook erg mooi en modieus. Deze zonnebril is geschikt voor alle dagen van het jaar! Een zonnebril hoeft niet alleen gebruikt te worden tijdens de zomerdagen!

No Related Posts