Handgemaakte Houten Zonnebrillen - V.a. € 59 - Hoentjen Creatie

Hoentjen creatie biedt unieke hippe houten zonnebrillen van top kwaliteit. Deze lichtgewicht zonnebrillen bevatten een geïntegreerd messing scharnier dat zorgt voor een optimaal draagcomfort en de bril minder kwetsbaar maakt. Tevens hebben ze flex veren. De Flex-technologie biedt u soepelheid. De houten zonnebrillen zijn standaard uitgerust met UV 400 polarisatie glazen. Het houten montuur biedt naast een comfortabele pasvorm dus ook een goede bescherming van de ogen!
Wij bieden veel verschillende soorten monturen. Strakke zonnebrillen, zonnebrillen in waaiervorm maar ook met verschillende kleuren glazen.  Bekijk hieronder al onze zonnebrillen!

Heeft u een houten bril op sterkte nodig? Bekijk dan onze collectie houten brillen.

 
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 71

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 71

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Duurzame zonnebrillen van hout

Niet alleen denken wij het ontwerpen van mooie zonnebrillen voor u als klant, nee wij denken ook aan het milieu en de wereld economie. Hoentjen Creatie plant voor elk verkochte horloge, bril of zonnebril een boom. Dit gebeurt in samenwerking met  “Trees for the future”. Houdt u ook van hout, de natuur en het milieu? En wilt u een statement maken? Een extra reden om een houten zonnebril bij Hoentjen Creatie te kopen. Lees voor meer informatie over dit project onze blog 'Hout voor hout'. 

De prijzen van onze kwalitatieve zonnebrillen

Onze goedkoopste zonnebrillen zijn rond de €60,-. Het verschil tussen onze zonnebrillen en goedkopere zonnebrillen zit hem in de keuze van materialen. Wij vinden het belangrijk dat de glazen uw ogen ook daadwerkelijk beschermen. Daarnaast moet de zonnebril prettig zijn om een lange tijd te dragen. Doordat we gebruik maken van speciale veren en scharnieren blijft de houten zonnebril langer in goede staat dan de goedkopere varianten. Wij verkopen ook zonnebrillen met Carl Zeis glazen. Deze organische brilglazen zijn van kunststof en breukbestendig. De prijs die je betaald voor deze kwaliteit is op de lange termijn zeker de moeite waard.

Mannen of vrouwen model?

De houten zonnebrillen zijn geschikt voor zowel heren als dames. Doorgaans is de keuze van een rechte zonnebril meer voor mannen en wordt de waaiervorm vaker door vrouwen gekozen. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Deventer om te passen en te kijken welke zonnebril jou het beste staat.

Onze houten zonnebril gemaakt van bamboe

Ook bieden wij u een zonnebril van bamboe. Deze zonnebril draagt heerlijk licht en heeft een gunstige prijs. Bekijk de bamboe zonnebril hier!.

Houten montuur en houten pootjes

De zonnebrillen van Hoentjen Creatie zijn allemaal voorzien van een houten montuur en ook van houten pootjes. Sommige zonnebrillen bevatten zilveren chroom elementen voor een klassieke en stoere look. Deze zijn bijvoorbeeld aanwezig bij de “Maya Bay” zonnebril en de “Glass Beach” zonnebril.

Een houten zonnebril op sterkte kopen

De glazen van onze houten zonnebrillen zijn ‘gewone’ glazen. Wij bieden zelf geen glazen op sterkte aan maar de opticien uiteraard wel. U kunt daarom met veel van onze monturen langs de opticien om er zonnebril glazen op sterkte in te laten zetten. De brillen waar de glazen met schroefjes bevestigd zijn zijn hiervoor geschikt. Laat dit echter altijd door de opticien doen! De Maya Bay zonnebril is hier een voorbeeld van.

Waarom zou je een houten zonnebril dragen?

Een houten zonnebril heeft een aantal voordelen. Zo zijn ze erg licht, ze wegen nog geen 25 gram. Dat voelt natuurlijk erg prettig wanneer je de zonnebril lang draagt. Daarnaast is het ontwerp erg sterk wat de levensduur van de zonnebril verlengt. Hout is een mooi natuurlijk product wat een look helemaal af kan maken. Daarom worden de houten zonnebrillen steeds populairder. Natuurlijke producten, gemaakt met passie en oog voor de natuur. Wie dit uit wil stralen past perfect bij onze houten zonnebrillen!