polsmaat meten

Dutch design on thè Dutch event of Holland!

Eind september gaat het prachtige vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) van start. Met heel veel mooie producten en adviezen voor het veranderen of verbouwen van uw huis. Natuurlijk kan Hoentjen Creatie niet ontbreken op deze woonbeurs. Met diverse woon en kunst objecten zal Sander Hoentjen de bezoeker verassen met zijn ontwerpen. Objecten uit de serie ‘Hout ontmoet staal’ zullen gepresenteerd worden. Met deze serie, waarbij organisch en geometrisch harmonieus met elkaar samen gaan. Deze industriële maar natuurlijke ontwerpen met de unieke combinatie van hout als natuurlijk materiaal en roestvrij staal als metaal zoekt Sander het grensgebied op tussen functioneel en esthetie.

Hoentjen Creatie, een creatief bureau, met grote passie voor hout,  richt zich op duurzame en pure materialen en technieken. Haar unieke producten zijn ontstaan vanuit de sleutelwoorden perfectie, karakter en exclusiviteit .

Om een groter publiek te bereiken en te kunnen bedienen speelt Hoentjen Creatie in op deze nieuwe opkomende trend; houten gadgets. De gadgets kenmerken zich door een hip & modern design van verschillende soorten hout en bamboe. De ideale keuze voor de trendy maar (milieu-) bewuste consument.  Ook enkele van deze producten zullen worden tentoongesteld op de VT wonen&design beurs. 

VT Wonen & design beurs  -   29 september t/m 4 oktober 2015

 Bekijk onze organic wood design meubles op https://hoentjencreatie.nl/home-living/organic-wood-design

   touw meting pols meting