Hout voor hout

Hout voor hout

Koop een horloge of bril en wij planten een boom voor jou!

Hoentjen Creatie, een creatief bureau gerund door kunstenaar/ ontwerper Sander Hoentjen. Sander heeft een grote passie voor hout en natuur. Er wordt gewerkt met duurzame- pure materialen en technieken om zo een uniek & goed product te vervaardigen.

De producten van Hoentjen Creatie zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Houdt u ook van hout, de natuur en het milieu? En wilt u een statement maken? Hoentjen Creatie plant voor elk verkochte horloge, bril of zonnebril een boom. Dit gebeurt in samenwerking met  “Trees for the future”. Trees for the future plant, samen met  de lokale bevolking van diverse Afrikaanse, Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen, nieuwe bomen en dragen daarmee bij aan de biodiversiteit en stimuleren tevens de lokale economie.

Dit project is duurzaam, effectief en draagt bij aan de wereld economie, het milieu en de natuur. Hoentjen Creatie biedt producten met  hip & modern design van verschillende soorten hout en bamboe. De ideale keuze voor de trendy maar (milieu-) bewuste consument.

Sinds de verkoop van de eerste horloge, nu drie jaar geleden, is de eerste boom gepland met dank aan Hoentjen Creatie. Nu drie jaar later zijn meer dan duizend bomen geplant met de hulp van onze partners en onze trouwe klanten!

Met twee certificaten aan de muur Sander Hoentjen kan met trots zeggen dat hij een daadwerkelijke bijdrage levert aan het oplossen van wereld problemen. Veel landen zijn verwoest door ontbossing en, in toenemende mate, door wereldwijde klimaatverandering. De certificaten zijn het bewijs van het planten van 1500 snelgroeiende, heilzame bomen die zullen helpen om kwetsbare en geërodeerd land te beschermen. Tevens helpen zij gezinnen verzekeren om verder te leven in waardigheid en harmonie met de natuurlijke rijkdommen van hun land.

Plant trees. Change lives!

Bekijk onze houten horloges op https://hoentjencreatie.nl/houten-horlogesen onze houten brillen op https://hoentjencreatie.nl/brillen.html

hoentjen plant bomen