Räder huisjes zijn echte verzamelobjecten!

Räder huisjes zijn echte verzamelobjecten!

Rader huisjes

Rader huisjes zijn verfijnd met rijke details die rust brengen in elk interieur. De diverse lichthuisjes, met hun unieke materiaal en ontwerp, verfraaien je woning het hele jaar door.

 

Räder lichthuisjes Creëren een Warme Sfeer in Jouw Huis

Räder lichthuisjes maken je huis extra gezellig. Niets kan tippen aan de warmte en sfeer van kaarslicht. Räder's lichthuisjes voegen daar nog iets speciaals aan toe. Ze zijn stijlvol ontworpen in verschillende vormen, zoals een klein droomhuisje, een stadhuis of een grachtenpand. Het ongeglazuurde, witte porselein verspreidt een zacht licht, waardoor je snel een knusse sfeer creëert.

 

Hoe maak je porselein schoon?

Porselein is gemakkelijk te reinigen omdat het niet poreus is. Gebruik een zachte, licht vochtige spons met een beetje afwasmiddel. Spoel vervolgens het porselein af en droog het af met een schone doek. Herhaal dit zo vaak als nodig is.

 

Zijn de Rader huisjes goed voor het milieu?

Ja. Porselein, het materiaal van de lichthuisjes, is duurzaam en sterk vanwege de samenstelling en baktemperatuur. De huisjes kun goed tegen een stootje, waardoor het lang meegaat.

 

Wat zijn de afmetingen van de Rader huisjes?

De Räder lichthuisjes variëren in ontwerp en grootte, zowel in lengte, breedte als hoogte. Het kleinste huisje meet bijvoorbeeld 6x6x13 centimeter, terwijl het hoogste exemplaar 31,5 centimeter is.

 

Welke waxinelichtjes passen in de Rader huisjes?

Elk lichthuisje heeft een opening aan de onderkant die geschikt is voor standaard waxinelichtjes met een diameter van ongeveer vier centimeter. Je kunt ook kiezen voor een led waxinelichtje van dezelfde grootte.

 

Waar kun je Rader huisjes kopen?

Een deel van de Rader huisjes collectie is verkrijgbaar in onze winkel Hoentjen Creatie in Deventer en op onze webshop Hoentjencreatie.nl