Mama ik hout van jou

Op  zondag 10 mei is het weer zo ver,  de viering ter ere van het moederschap; moederdag. Elk jaar, op de tweede zondag van mei worden onze moeders verwend met bijvoorbeeld een ontbijt op bed, het onthouden van huishoudelijke taken en het geven van bloemen en/of cadeaus.

(Hout) jij ook zo van je moeder? Wil jij dit jaar graag iets anders geven dan een bosje bloemen of bonbons? Liever een origineel Moederdag cadeau? Hoentjen Creatie wil de wereld(se) moeders graag in de spotlights zetten en geeft daarom maar liefst 20% korting op onze houten horloges ‘Java’ & ‘Victoria’, de zonnebrillen ‘Patong Beach’ & ‘Hawaii’, ons houten klokje met temperatuur en alarm functie en onze houten vijzel.

Gebruik bij het afrekenen de korting code: MAMA2015 (geldig van: 4 t/m 9 mei 2015)

Kortom, verras dit jaar uw moeder met een natuurlijk product van Hoentjen Creatie. Kiest u voor het houten horloge of een zonnebril dan levert u ook nog een bijdrage aan het milieu en de wereld economie want bij elk verkocht exemplaar plant Hoentjen Creatie, samen met de de stichting ‘Trees for the Future’ een boom!

Fijne moederdag!

Kijk voor alle producten op: hoentjencreatie.nl