Houten Hoesjes voor de iPad Mini

De iPad mini

Er zijn verschillende soorten iPad mini’s van Apple op de markt gekomen de afgelopen jaren. De iPad mini 1 en 2 hebben dezelfde formaten waardoor hoesjes geschikt zijn voor beide modellen.
De iPad Mini 3 is anders vormgegeven waardoor hier een ander hoesje voor nodig is.

Houten hoesjes

Wie op zoek is naar een houten hoesje voor een van de iPad mini modellen kan kiezen uit verschillende soorten cases met verschillende functionaliteiten. Ook zijn de hoesjes in diverse houtsoorten gemaakt waardoor de kleur donker, licht of een tussenkleur kan zijn.

Een iPad hoes van hout


Houten hoesje voor de ipad miniEen standaard hoes is een stevige bescherming voor de achterzijde en de zijkanten van de iPad. Bij deze hoes zit er dus geen bescherming over het scherm.
Hoentjen Creatie heeft voor de iPad mini 1 & 2 modellen hier een lichte en een donkere variant van.
Belangrijk wanneer je nadenkt over de aanschaf van een dergelijk hoesje is de sluiting. Een veelvoorkomend probleem is dat het houten hoesje niet goed in elkaar schuift waardoor de twee delen loslaten. Bij Hoentjen Creatie is hiervoor een houten split met vilt toegevoegd. Door het gebruik van vilt voorkomt u ook beschadigingen aan uw iPad mini. Iets waar het hoesje uiteindelijk toch voor dient.
Houten iPad mini hoes - donker notenhout en de Houten iPad mini hoes - kersenhout worden bij ons ook nog geleverd met een voetje. waardoor u uw iPad mini als display kunt neerzetten

 

Een iPad mini bookcaseipad mini houten case

Een ander model is de iPad mini bookcase. Een bookcase sluit (zoals de naam al zegt) uw tablet af alsof het een boek is. In tegenstelling tot de hoes beschermt de case dus ook uw scherm. Dit wordt ook wel een flip-cover genoemd. Met een dergelijk hoesje kunt u uw iPad mini op 3 verschillende manieren gebruiken.
Dichtgeklapt; voor opbergen of wanneer u onderweg bent
Opengeklapt en horizontaal neergezet; wanneer u bijvoorbeeld een film afspeelt of uw portfolio wilt showcasen.
Opengeklapt en verticaal neergezet; Wanneer u bijvoorbeeld een boek wilt lezen of een pagina-indeling verticaal praktischer is.

Belangrijk wanneer u een dergelijke iPad mini case van hout kiest is dat de binnenkant voorzien is van vilt om beschadigingen te voorkomen. En uiteraard moet u er op letten dat alle knoppen en functies nog toegangkelijk zijn.

Het voordeel van deze hoesjes is dat ze sterk, maar toch licht in gewicht zijn.
Hoentjencreatie heeft deze hoesjes voor de iPad mini 3 in een lichte en een donkere kleur.
En voor de iPad mini 1 en 2 ook . Als extra zijn er voor deze 2 iPad’s ook nog 2 lichte modellen met een tussenstuk van bruin of zwart leer.

Bekijk hier de houtens Hoesjes voor de Ipad mini 1 en 2 of bekijk de houten hoesjes voor de Ipad mini 3