Houten armbanden: trendy, uniek en 100% milieuvriendelijk

Houten armbandHoentjen Creatie houdt van hout! Wij zijn er zelfs zo dol op dat we steeds weer nieuwe producten van dit prachtige natuurproduct ontwikkelen. Na de houten (zonne)brillen, houten iPad- en telefoonhoesjes, houten horloges en houten vlinderstrikjes vinden we het de hoogste tijd voor weer iets nieuws: maak kennis met onze houten armbanden voor dames en heren!

Perfect match

Met onze houten armband bent u volledig in stijl. De houten armband is helemaal trendy en vormt een perfect match met onze houten horloges! Net als de andere houten producten van Hoentjen Creatie zijn ook de houten armbanden verkrijgbaar in diverse houtsoorten: Padouk en Zebrano. Kunt u niet kiezen? Dan is de armband van Padouk én Zebrano vast iets voor u!

Comfortabel

De houten armbanden van Hoentjen Creatie bestaan uit schakels, waardoor de armbanden eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt en comfortabel om uw pols zitten. U zult nauwelijks merken dat u de armband om hebt. Dat is ook de verdienste van de uitstekende afwerking en het lage gewicht van de houten armband: hoewel onze houten armbanden supersterk en oerdegelijk zijn, wegen ze vrijwel niets.

Trendy, uniek en 100% milieuvriendelijk

Met een trendy houten armband van Hoentjen Creatie hebt u met recht iets unieks om uw pols. Dat mag u zelfs heel letterlijk nemen, want zoals ieder mens een unieke vingerafdruk heeft, zo heeft iedere houten armband een eigen, unieke houtnerf. Van geen enkele houten armband is er een tweede! Daarnaast zijn de houten armbanden van Hoentjen Creatie 100% milieuvriendelijk vervaardigd!

Houten armband kopen?

Wilt u ook zo’n trendy houten schakelarmband kopen? De houten armbanden van Hoentjen Creatie zijn zowel via onze webshop als in onze winkel in hartje Hengelo te koop. Kom langs en ontdek het zelf!