Hoe houd ik mijn houten toetsenbord schoon?

Er zijn nog maar weinig Nederlanders zonder computer, tablet, smartphone of laptop. Er zijn nog minder Nederlanders met een houten toetsenbord. Met een houten toetsenbord van Hoentjen Creatie bent u dus verzekerd van een unieke gadget!

De praktische voordelen van een houten toetsenbord

Een houten toetsenbord is een unieke en stijlvolle accessoire op uw bureau, maar wist u dat een houten toetsenbord daarnaast ook verrassend veel praktische voordelen biedt? Een houten toetsenbord is licht, oersterk, prettig te bedienen én werkt via Bluetooth. Dat betekent dat u een houten toetsenbord kunt gebruiken voor alle devices die met Bluetooth werken, waaronder alle Apple-apparaten (MacBook, iMac, iPad en zelfs de iPad Mini).

Altijd uniek: de houten toetsenborden van Hoentjen Creatie

De houten toetsenborden van Hoentjen Creatie worden vervaardigd uit bamboe, een supersterk natuurproduct. Daardoor is ieder houten toetsenbord uniek en oerdegelijk!

Hoe maak ik mijn houten toetsenbord schoon?

U kunt uw houten toetsenbord het best schoonmaken met een licht vochtige doek. Gebruik géén zeep; alleen schoon water volstaat (eventueel met een klein beetje alcohol om het toetsenbord te desinfecteren). Doordat de letters zijn gegraveerd in het hout, hoeft u niet bang te zijn dat de letters en cijfers op de toetsen zullen vervagen.

Uitstekende bescherming

De houten toetsenborden van Hoentjen Creatie zijn niet alleen heel stijlvol, maar daarnaast ook erg praktisch. Zo is op ieder houten toetsenbord bijvoorbeeld een laklaag aangebracht die het houten toetsenbord beschermt tegen vlekken, waterdruppels en natuurlijke olie van de vingers. Met een houten toetsenbord van Hoentjen Creatie bent u dus verzekerd van een unieke werkplek met een natuurlijk én duurzaam tintje! Bekijk onze houten toetsenbord in de webshop!