De leukste houten hoesjes voor je telefoon vind je bij Hoentjen Creatie. Waarom? Omdat Hoentjen Creatie unieke houten telefoonhoesjes heeft in verschillende soorten en maten voor vrijwel alle typen telefoons van Apple en Samsung.

Houten telefoonhoesjes voor Apple

Hieronder vind je een selectie van de Apple-telefoons waarvoor je bij Hoentjen Creatie terecht kunt voor een uniek houten telefoonhoesje:

Houten telefoonhoesjes voor Samsung

Hieronder vind je een selectie van de Samsung-telefoons waarvoor je bij Hoentjen Creatie terecht kunt voor een uniek houten telefoonhoesje:

 

Wat maakt onze houten telefoonhoesjes zo leuk?

Er zijn meerdere redenen waarom de houten telefoonhoesjes van Hoentjen Creatie zo leuk zijn. Twee redenen zijn de topkwaliteit van de hoesjes en de korte levertijd (de hoesjes zijn direct uit voorraad leverbaar!). Maar er is meer! Zo zijn onze houten telefoonhoesjes bijvoorbeeld gemaakt van echt hout, zijn ze superstevig (waardoor ze een goede bescherming bieden) en zien ze er leuk uit. Last but not least heb je al een uniek houten telefoonhoesje voor een scherpe prijs!

Houten telefoonhoesjes uit diverse houtsoorten

De telefoonhoesjes van Hoentjen Creatie worden vervaardigd uit diverse soorten hout. Hoentjen Creatie creëert houten telefoonhoesjes naar keuze uit de volgende houtsoorten:

  • Bamboe
  • Padouk
  • Esdoorn
  • Notenhout
  • Palissander

Houten telefoonhoesjes: praktisch én stijlvol

De houten telefoonhoesjes van Hoentjen Creatie zijn door hun uitstekende bescherming niet alleen erg praktisch, ze zien er daarnaast ook bijzonder stijlvol uit. Met een houten tefefoonhoes van Hoentjen Creatie heb je echt een unieke case, omdat er van een hoesje nooit een tweede is. Ieder hoesje dat door Hoentjen Creatie wordt gemaakt, is uniek!

Houten telefoonhoesjes: vernieuwend en bijdetijds

Hoentjen Creatie is al vanaf het eerste uur bezig met het creëren van unieke houten telefoonhoesjes. Wij ontwikkelen en vernieuwen continu, waardoor onze telefoonhoesjes mee verbeteren! Dat gaat verder dan alleen het design: iedere dag werken we hard om praktische dingen als het gewicht, het draagcomfort, de stevigheid en het gebruiksgemak zo goed mogelijk te optimaliseren.

Houten telefoonhoesjes volgens de laatste trends

Als er een nieuw type telefoon wordt geïntroduceerd, ontwerpt Sander Hoentjen er persoonlijk een nieuw telefoonhoesje voor. Tijdens dit ontwerpproces worden de laatste mode- en gadgettrends meegenomen, waarbij Sander zich regelmatig laat inspireren door een uitstapje naar Italië. Zo ben jij altijd verzekerd van het leukste en mooiste houten telefoonhoesje. Optimale bescherming in een duurzaam, natuurlijk en stijlvol jasje! Bekijk onze webshop voor alle beschikbare telefoonhoesjes.