Bamboe bluetooth muis

€ 42,50

Hoentjen Creatie heeft passie voor hout en hart voor natuurlijke, duurzame en milieubewuste producten. Onze bamboe bluetooth muis is een gadget die niet kan ontbreken op uw werkplek. De muis heeft een zeer fijne vorm, voelt prettig en natuurlijk aan en is geluidloos. De bluetooth muis is te gebruiken voor uw vaste computer of laptop. 

- draadloze muis is met USB-receiver
- duurzaam en natuurlijk materiaal
- anti-statisch
- natuurlijk en stijlvol design 
- prettige vorm, solide constructie
- optische muis met 1000 DPI resolutie
- afmetingen: 9,1 x 6,1 cm x 3,4 cm
- batterij: 2x AAA batterijen (niet meegeleverd)

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HMB

De ultra hippe bluetooth bamboo muis van Hoentjen creatie kenmerkt zich door zijn natuurlijke uitstraling. Het gehele muis, los van de technische onderdelen en de scroll systeem, is gemaakt van bamboe.  Dit maakt elk bamboe muis uniek, want elke stukje bamboe heeft zijn unieke nerven en kleurintensiteit. Gebruik maken van natuurlijke en duurzame materialen is een milieubewuste keuze van Hoentjen Creatie. De muis werkt op bluetooth en is te gebruiken voor alle computers. Het is een praktische gadget dat uw werkplek een natuurlijke, originele en unieke uitstraling geeft. Het product kan u, door zijn natuurlijke uitstraling, extra rust geven op uw werkplek. 

Onze bamboe bluetooth muis komt helemaal tot zijn recht naast onze bamboe toetsenbord. En houdt u van een opgeruimde werkplek bestel dan ook onze keyboard standaard.  Door middel van de keyboard stand kunt u gemakkelijk uw toetsenbord opbergen. In combinatie met het toetsenbord betaald u slechts € 7,50 voor de standaard i.p.v. € 14,95.

Ook leuk te combineren met onze bamboo solar calculator!

No Related Posts