Hoentje Creatie, Snijplanken olie

€ 6,95

Deze plantaardige olie van Hoentjen Creatie is onmisbaar voor een goed onderhoud van een houten snijplank. (volledige omschrijving onderaan)

  • Verlengt de levensduur van de plank
  • Vermindert de kans op scheuren
  • Voedselveilig, reuk- en geurloos
  • Inhoud 250 ml
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SNIJO

Het is verstandig om een houten snijplank voor het in gebruik nemen goed in te smeren met deze olie en ook daarna regelmatig te oliën. Hiermee verklein je de kans op scheuren en verleng je de levensduur. Dit flesje bevat 250 ml. De olie is reuk- en geurloos.

Bestel een verzorgingsproduct voor houten snijplanken
Een flesje Hoentjen Creatie onderhoudsolie is onmisbaar voor het mooi houden van houten snijplanken. Wrijf de plank regelmatig in met deze olie om de kwaliteit van het hout te behouden. De olie werkt als een beschermlaag, hierdoor onstaan er minder vlekken, kringen en verklein je de kans op scheuren. Door de plank met onderhoudsolie te bewerken krijgt de plank ook zijn donkere kleur weer terug. Dit product is volledig voedselveilig.

Hoentjen Creatie onderhoudsolie
Dit onderhoudsproduct is speciaal bedoeld voor het onderhouden van snijplanken, serveerplanken, hakblokken, houten schalen en overig houten keukengerei. Omdat de producten volledig voedselveilig zijn, is deze lijn zeer geschikt om houten voorwerpen die in de keuken of op tafel worden gebruikt, in conditie te brengen en te houden. Met Hoentjen Creatie onderhoudsolie behoud je de conditie van het hout en voorkom je dat er geuren en kleuren in het hout trekken. De natuurlijke voedselveilige olie dringt goed door in de groeven van het hout, waardoor het door-en-door gevoed wordt.


Gebruiksaanwijzing
: neem een stofvrije doek of microvezeldoek, doe hier een vlinke hoeveelheid olie op en wrijf uit. Laat de plank minstens 4 uur intrekken voor gebruik. 

 

No Related Posts