Houten retro-design iPad AIR bookcase - Bamboe met stof

€ 59,00

De iPad Air is een zeer fraai vormgegeven lichtgewicht tablet van Apple. Zonder een iPad air hoes kan uw kostbare tablet flink beschadigen. U kunt krassen krijgen of het systeem kan gaan haperen of zelfs helemaal uitvallen. Met een stevige beschermhoes houdt u uw tablet veilig. De iPad Air wordt geroemd om het zeer strakke design. Het zou dan erg jammer zijn als deze na verloop van tijd onder de krassen en barstjes zit. Zorg daarom voor de bescherming van een iPad Air hoes. Hoentjen Creatie heeft een stevige, robuste hoes die licht is van gewicht en er ook nog eens prachtig uit ziet.  Deze stoere hoes van bamboe en stof is geschikt voor de iPad AIR (eerste model). Het is een kwalititatief bookcase in retro design met zeer stijlvolle uitstraling. De bookcase is licht en zeer sterk èn beschermd uw iPad zowel aan de voor als achterkant.

De geïntegreerde magneet zorgt er voor dat de ‘flap’ aan het scherm blijft kleven als je hem dicht vouwt. Onze iPad Air houten hoes stelt u in staat om uw iPad op verschillende manieren te bedienen. U kunt de case namelijk op verschillende manieren positioneren. Rechtop, schuin, horizontaal, verticaal, alles kan. Zo heeft u altijd een optimaal gebruikscomfort. Ideaal om films te kijken, te gebruiken tijdens het koken of om te skypen bijvoorbeeld. 

De hoesjes van Hoentjen Creatie zijn “100% environmentally friendly” ontwikkeld en geproduceerd. Een ideale keuze voor de trendy en (milieu-) bewuste consument. 

 

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AIR1Bbl

Deze bookcase smart cover voor iPad AIR (eerste model) is gemaakt van bamboe en stof. De cases van Hoentjen Creatie zijn “100% environmentally friendly” ontwikkeld en geproduceerd. Een ideale keuze voor de trendy en (milieu-) bewuste consument. De houten hoes geeft je iPad een stijlvolle uitstraling en beschermt het scherm tegen krassen. De hoes is in verschillende posities te plaatsen voor optimaal gebruikers gemak.


- Flip cover van bamboe en stof
- Geschikt voor de iPad AIR (eerste model)
- Sterk maar wel licht van gewicht
- Uitstekende bescherming van de gehele iPad
- Alle knoppen en functies blijven toegankelijk
- Binnenkant is voorzien van beschermend zacht vilt

Meer informatie
Choose your Apple Watch size42 mm

No Related Posts